Ana sayfa Haber Yeni Half-Life Oyunu Duyuruldu

Yeni Half-Life Oyunu Duyuruldu

437
0
PAYLAŞ

Birçok söylentiden sonra Valve yeni amiral gemisi VR oyunu Half-Life: Alyx’in geliştirilmekte olduğunu doğruladı. Daha önce Game Awards’ta duyurulacağı söylenen oyunun, resmi Valve twitter hesabından yapılan duyuruya göre 21 Kasım Perşembe günü detayları açıklanacak.

Bu Twitter duyurusu, Pastebin’de ortaya çıkan ve video oyunu gazetecisi Geoff Keighley’nin (Final Hoursbelgesel dizisinde Half-Life 2’nin gelişimine yakından bakan) Robin Walker (Half-Life 2’de geliştirici olarak rol alan ve Team Fortress 2’yi ortak geliştiren) ve üçüncü, isimsiz bir katılımcı ile röportajından alıntı yapan bir metnin hemen ardından geliyor. Bu sızan metin içinde Keighley, Mart 2020, Half-Life: Alyx çıkıyor diyor.

Oyunun detayları henüz çok az ancak oyunun neler içerebileceği de sızdırılmış. Oyuncular tüm vücutlarını görebilir ve duruma göre tepki verebilir. Buna örnek olarak size yaklaşan bir zombiden dolayı panikleyip silahın şarjörünü düşürmek verilmiş.

Sızdırılan bilgilerin nereden geldiği belli değil, ama görünüşe göre Dota Underlords sızıntıının ardındaki aynı kaynaktan geliyor. İçeriğe göre Alyx 12 Aralık’ta gerçekleşecek olan The Game Awards’da gösterilecek. Ancak bu sızıntılar sonrası resmî açıklama bu hafta yapılacak gibi görünüyor.

Age of Empires IV Hakkında Neler Biliyoruz?

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here