Ana sayfa Haber Ubisoft Yeni Bir Tom Clancy Oyunu Geliştiriyor

Ubisoft Yeni Bir Tom Clancy Oyunu Geliştiriyor

690
0
PAYLAŞ

Görünüşe göre Ubisoft Tom Clancy evrenine yeni bir oyun katmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde Wildlands için gelen Future Soldier etkinliğinde Skell ismi dikkatinizi çekmiş olabilir.

Yeni bir Ghost Recon oyunu mu geliştiriliyor?

Silent Spade adındaki görevleri yapan oyuncular oyunda gizlenmiş ipuçlarını toplayarak bu firma için hazırlanmış bir web sitesine ulaşmışlar. Skell Teknolojiye ait bu web sitesinde asantos ve 10068 kullanıcı adı ve şifresini girdiğiniz zaman resmi Ubisoft YouTube kanalında liste dışında kalmış bir videoya ulaşıyorsunuz.

Videoda kendini Jace Skell olarak tanıtan biri firmasının geliştirmekte olduğu teknolojilerden bahsediyor. Skell Teknoloji Ghost Recon: Wildlands’te optik kamuflaj cihazını üreten firma. Bir çok oyuncu Future Soldier’ı Wildlands’ta görmek istiyordu ancak görünüşe göre Ubisoft beklenenden fazlasını getiriyor.

Future Soldier 2012 yılında çıktığında oldukça beğeni ile karşılanmıştı. Seriye son çıkan Wildlands oyunununda güzel bir başarı yakaladığı düşünülürse yeni bir oyun geliştiriliyor olması ihtimali oldukça kuvvetlenmiş durumda.

Assassin’s Creed Monster Hunter: World ile Buluşuyor

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here