Ana sayfa Haber Acer, Iki Yeni Predator Helios Oyuncu Dizüstü Bilgisayarı Modeli Tanıttı

Acer, Iki Yeni Predator Helios Oyuncu Dizüstü Bilgisayarı Modeli Tanıttı

515
0
PAYLAŞ

Acer, New York’ta düzenlediği next@Acer global basın konferansında iki yeni Predator Helios oyuncu dizüstü bilgisayarı modeli tanıttı. Windows 10 işletim sistemli dizüstü bilgisayarlar oyuncuları rakiplerinin önüne taşıyacak yeni teknolojiler ve tasarım özellikleri sunuyor.

Predator Helios 700 dizüstü bilgisayarı, benzersiz HyperDrift klavye ve gelişmiş soğutma performansına sahip. Yeniden tasarlanan Predator Helios 300 ise orta seviye oyuncu dizüstü bilgisayarlarında çıtayı yükseltiyor.

  • Yeni Predator Helios 700’de yer alan benzersiz HyperDrift klavye, öne kayarak hava akımını artırıyor ve sistemin serin ve sessiz çalışmasını sağlıyor.
  • Yeni 9. Nesil Intel® Core™ i9 işlemciler ve NVIDIA GeForce RTX™ 2080 modeline kadar GPU seçenekleriyle gelen ürün, 64 GB’a kadar DDR4 belleğe de sahip.
  • Yeniden tasarlanan Predator Helios 300, iddialı görünümü ve 9. Nesil Intel® Core™ i7 modellerine kadar işlemci seçenekleri, NVIDIA® GeForce RTX™ 2070, 2060 veya en son GeForce® RTX GPU’larla orta seviye oyuncu dizüstü bilgisayarlarında çıtayı yükseltiyor.

Yeni Predator Helios 700’de öne doğru kayabilen benzersiz HyperDrift klavye yer alıyor. Bu klavye, dizüstü bilgisayarın üst kısmına doğrudan hava akımının artmasını sağlayarak oyunculara güçlü bileşenlerin potansiyelini sonuna kadar zorlama imkanı veriyor.

Acer Yeni Nesil Oyuncu Bilgisayarları

Yeniden tasarlanarak şık ve modern bir görünüme kavuşan Predator Helios 300, Max-Q tasarımlı NVIDIA® GeForce RTX™ 2070’e kadar olan modeller veya en son GeForce® GTX GPU’larla donatıldı. Buna rağmen ürün bütçe dostu bir fiyatla sunuluyor. Yoğun işlem gücü gerektiren kullanıma uygun cihaz, sahip olduğu üst düzey donanımla oyun ve yayının yanı sıra video ve fotoğraf düzenleme için gereken performansı veriyor.

Acer Inc. Dizüstü Bilgisayarlar ve BT Ürünleri Genel Müdürü James Lin “Geleceğe yönelik yenilikçi özelliklerle donatılan bu modeller gelişmiş soğutma teknolojileri sayesinde yoğun oyun maratonlarında bile serin kalabiliyor.” açıklamasında bulundu.

“Acer’ın Predator ve Nitro serisine kattığı yeni oyuncu ürünleriyle farklı tür oyuncuların ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmış geniş seçenekler sunduğunu görmek harika.” diyen Microsoft Corp. Tüketici ve Cihaz Satışları Genel Müdürü Mark Linton, sözlerini şöyle tamamladı: “Acer harika oyuncu ürünleri tasarlayıp bunları tüketicilere sunmaya devam ediyor.”

-Basın Bülteni

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here