Ana sayfa Haber Destiny 2: Shadowkeep Yeni Detayları

Destiny 2: Shadowkeep Yeni Detayları

642
0
PAYLAŞ

Destiny 2: Shadowkeep, Bungie’nin bağımsız bir stüdyo olarak ilk büyük eklenti paketi olacak. Oyuncuları Ay’a geri götürecek ve oyunun mevcut yapısına bir ciddi anlanmda derinlik katma potansiyeline sahip. Shadowkeep’in çıkmasına henüz 3 ay olmasına rağmen genişleme paketi hakkında bilgi sahibiyiz.

Yeni Mekan

Shadowkeep’teki en büyük katkı yeni mekan Ay olacak. Ay, Destiny 1’de öne çıkan bir yerdi ve oyunun ikinci raid’i olan Crota’s End buradaydı. Geçen yıl çıkan Warmind’ın aksine, Shadowkeep oyuncuları bildikleri Ay’a geri götürecek. Oyuncular onlara ilk oyundan tanıdık gelen aynı alanları keşfedebilirler, ancak Bungie, sayesinde manzaranın geliştiğini söylüyor.

Yeni Düşmanlar

Shadowkeep’in hikayesi, Ay’da uyanan gizemli bir güç etrafında toplanıyor. Eris Morn, Destiny 1’de Crota ve Oryx’i yenmemize yardımcı olan karakter, bu sefer bizi tekrar yeni gelen bir tehlikeye karşı uyarıyor. Bu yeni güç büyük bir ihtimalle Destiny 2 sonunda gördüğümüzü gizemli piramitlerle alakalı olabilir.

Black Garden

Black Garden içeriği henüz belli değil, ama Taken Vex Mind Quria’nın son düşman  olabileceği düşünülmekte. Quira şu anda Oryx’in kız kardeşi Savathun için çalışıyor ve Shadowkeep’in geri kalanında Hive temasına uygun olacaktır. Quira ayrıca, Dreaming City’deki üç haftalık zaman döngüsünden de sorumlu.

Armor 2.0

Bungie’nin Destiny’de odaklandığı nokta derinlik. Stüdyonun Armor 2.0 dediği sistem, ile oyuncular, kalite ve estetik arasında seçim yapmak yerine, zırhlarını anlamlı avantajlarla kişiselleştirecekler.

Bungie’nin fragmanda kullandığı görüntüler bir tür enerji sistemi gösteriyor. Oyuncular farklı modları zırhlarına takabilecekler. Ancak, her bir mod belli miktarda enerji gerekir. Her zırh belirli bir enerji kapasitesine sahip olacak ve takılan mod sayısı bu kapasite ile sınırlanacak. Görünüşe göre bu sistem geriye dönük çalışarak eski içerikten düşen zırhlarda da geçerli olacak.

Artifact

Artifact sistemi Bungie onları The Taken King’de tanıttıktan ve daha sonra unuttuğundan beri görülmemişti. Bu sefer özellik tamamen farklı. Her sezon, oyuncular yükseltme için yeni bir Artifact alacaklar ancak faydaları sadece sezonun sonuna kadar sürecek.

Finishing Moves

Shadowkeep’te gelen daha gizemli sistemlerden biri Finishing Moves. Bunlar, bir düşman ölüme yakın olduğunda oyuncuların yapabileceği saldırılar. Oyuncular, havada bıçaklar ile dönen bir Hunter veya düşmanı yumruklayan bir Titan gibi hareket edebilecekler. Bungie, daha önce Halo: Reach’te böyle bir sistem eklemişti. Oyuncular düşmanın arkasından yaklaşıp uzun bir animasyon ile suikast yapabilecekler.

E3 2019 sunumları

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here